Thursday, June 23, 2011

Beliau yang berjiwa seni


assalamualaikum..

hari ni aku rajin sangat compare hari semalam yang rajin sikit dan nak dibandingkan dengan dua hari yang lalu yang rajin kurang sikit! setelah lama blog ini tidak berpenghuni malah kurang mendapat sambutan saya kerana saya ada komitmen lain maka hari ni saya nak post sesuatu! mungkin ianya sesuatu yang BEST? KELAKAR? atau MENYERONOKKAN!

layan je karenah saya....

tajuk hari ni yang sedikit menggambarkan tentang diri saya yang tak berapa nak kurus dah ni sedikit sebanyak akan membuat anda terfikir "ape ke heyy tirah nih?" haha =] bergurau2 saja..

adoi...aku nak cakap pasal ape nih!

kita lupakan dengan ayat2 yang sebelum ini....kita teruskan dengan gambar seterusnya.

ulasan mengenai gambar di bawah:
lukisan tu dilukis oleh seseorang yang berjiwa seni namun bukan seorang artis atau penyanyi kpop yang yang banyak kontroversi rumah tangga!
beliau hanyalah seorang manusia yang hidup dihujung Malaysia..Beliau yang lukis lukisan itu dengan penuh berkarisma dan teliti! ye ker? Beliau merupakan seorang yang ....... ah biarlah menjadi rahsia! malas la nak cerita panjang jela pasal beliau nih!karang hampa nak termuntah bila baca pasal beliau! yelahhh mesti lah aku akan puji melambung pasal beliau!almaklumlah....lupakan je la! nanti2 ada masa lapang saya akan cerita lagi pasal beliau yang berjiwa seni ini! sebelum tu, beliau nih jugak famous! hampir seluruh pelusuk dunia kenal beliau! ye ker? entahlah...saya agak je pelusuk dunia kenal beliau nih.bukan hape beliau nih sangat la berjiwa seni! =]

baiklah untuk mengenal dengan lebih rapat lagi dengan beliau yang berjiwa seni ni sila lah layari http://ceritabudakperempuan.blogspot.com! eh..itu bukan beliau yang berjiwa seni! itu hanyalah ruang saya untuk menjadi yang berseni je..maaflah saya kurang idea sejak dua menak nih!mungkin saya kurang makan malam!HAVE A NICE DAYNo comments:

Post a Comment