Monday, August 8, 2011

ini game merapu ja hampa toksah la pikiaq bukan2 pulak norh..

Bosan tak? mestilah kan! kalau nak makan tu macam pelik la pulakkan! so tak payah makan lah! shopping? owh memang tak la sebab poket aku ade banyak duit syiling je! facebooking? ah tu lagi satu bencana dunia yang aku rasa macam nak muntah hijau je kalau asyik mengadap lama2! mesti korg pun setuju kan? angguk je la...tak payah nak sembunyi! bak kata org putih macam OPrah tu "hypocrite"

first kali korg pilih la hampa lahir bulan pa?
i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

then haribulan pa?
ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriend aku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

last kali hang pakai baju kaleq pa?
iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

sambung la sume yang hampa pilih tu dan binalah ayat dia! akhirnya aku dapat nih
aku terkentut depan bapok sebab aku tak tahan! thumbss up!

No comments:

Post a Comment